Moda Masculina – costume toamna iarna 2011

Dacă deja ne-am pus la curent cu faptul că se poartă elementele din blană, pălăriile, carourile, catifeaua, culorile tari ale primăverii închise câteva tonuri, pentru toamnă-iarnă 2011 mai trebuie să știm și ce costume sau ce sacouri se poartă.

După ce am aruncat un ochi la ce s-a prezentat pe podiumurile italiene și franceze, pot spune că moda masculină a anilor 1970-1980 cu siluete bine definite rămâne și în acest sezon – știți că vara aceasta IN era să porți cămașă descheiată ca un “gigolo italian”.

Multe dintre colecţiile din sezoanele următoare includ jachete cu revere largi şi mai multe versiuni ale sacoului la două-trei rânduri, în timp ce umerii vor tinde să fie mai restrictivi, accentuând forma naturală a trunchiului bărbătesc. V-am băgat în ceață? Mai mult ca sigur fotografiile de mai jos vă vor ajuta.

Referitor la pantaloni și aceștia au suferit câteva schimbări: păstrăm talia minimalistă, mai joasă, care pune în valoare șoldurile – materialul pantalonului de costum o să fie strâns pe coapse și ușor evazat de la genunchi în jos.

Oamenii din domeniu spun că această revenire a unor ani destul de luxoși este oarecum ca o luptă contra recesiunii (să nu mai spun de căderea bursei).

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s