Moda Masculina – filme august septembrie 2011

Când este cald afară corpul nostru parcă ar vrea să intre și el în vacanța tipică adolescenților. Vrem să dormim mai mult, vrem să bem bere și să mâncăm la umbră în timp ce adie vântul. Cu toate acestea, părerea mea este că nu ar trebui să ne culcăm pe o ureche, ci chiar să nu ne lăsăm creierul să se odihnească complet – da, da la voi bărbații mă refer.

Cel mai ușor mod de a-ți face mintea să rămână activă este să vezi un film. Nu îndrăznesc să te mai sfătuiesc ce cărți să citești, cu toate că eu îmi doresc să achiziționez una – Pedro Almodovar “Patty Diphusa”, asta că tot suntem la capitolul filme.

Acestea fiind zise, nu îmi mai rămâne decât să îți prezint câteva pelicule ce urmează să apară și la noi, iar daca ai timp nu uita să treci pe la “Vrabie versus Mihăilă”, unde din când în când mai facem câte o recenzie cinefilă.

Filme august-septembrie 2011 (comedii)

  • Daca as fi…tu? (The change-up) – 19 august 2011

O comedie spumoasă cu proaspăt divorțații Ryan Reynolds (el a fost cu Scarlett Johansson) și Olivia Wilde (ea cu un italiano vero). Avem doi prieteni, avem un succes și un “eșec” masculin, o băută și în final un schimb de corpuri. Oricât de ciudat ar părea, cu lista de actori eu zic că filmul poate să ajungă o comedie ușoară de văzut într-o seară caniculară.

  • Cowboys & Extraterestri (Cowboys and Aliens) – 26 august
  • Miezul noptii in Paris (Midnight in Paris) – 2 septembrie 2011

O comedie romantică tipică regizorului Woody Allen, cu Owen Wilson, Rachel McAdams, Marion Cotillard, Adrien Brody, Carla Bruni – Prima Doamnă a Franței.

“Miezul Nopţii în Paris este o comedie romantică al cărei decor este Parisul, unde o familie aflată acolo pentru afaceri şi doi tineri logodiţi, care urmează să se căsătorească în toamnă, trăiesc o experienţă care le va schimba viaţa pentru totdeauna. Filmul este despre un tânăr îndrăgostit de Paris şi despre iluzia generală că, dacă ne schimbăm viaţa, schimbarea va fi cu siguranţă în bine.”

  • Oare cum o reusi? (I don’t know how she does it) – 16 septembrie 2011

Nu îmi doresc să ne îndepărtăm prea mult de la categoria comedii, iar pe aceasta eu zic să o lași în seama partenerei tale – îți aduci aminte de ultima oară când i-ai oferit două bilete la film cadou să meargă cu cine vrea ea?

Sarah Jessica Parker și Pierce Brosnan cu siguranță o vor încânta, mai ales că este vorba despre “o femeie care e nevoită să jongleze zilnic cu îndatoririle unei cariere de succes în lumea finanţelor, dar şi cu cele de mamă exemplară şi soţie iubitoare”.

  • Johnny English se intoarce! (Johnny English Reborn) – 23 septembrie 2011

Comedie cu bine cunoscutul Rowan Atkinson, “care se întoarce în rolul de agent secret care nu cunoaşte frica şi nu are simţul pericolului în comedie. În acest nou capitol, cel mai puţin credibil agent secret afla în slujba Majestăţii Sale trebuie să oprească un grup internaţional de asasini înainte ca aceştia să ucidă un lider mondial şi să declanşeze, astfel, haosul global.”

Reclame

3 gânduri despre &8222;Moda Masculina – filme august septembrie 2011&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s