Shoshonel si Shoshonica: S4Ep7

Dragă Shoshonel,

Shoshonei Avatar
Make avatar

Cum încă un sezon se apropie de linia de sfârșit nu am cum să nu îți spun mulțumesc. Mulțumesc că vezi părțile bune, mulțumesc pentru că apreciezi și mulțumesc pentru că nu te lași și schimbi ceea ce știi că poate fi îmbunătățit.

A ta Shoshonica se uită la un film romantic și “cheesy”, însă tu știi că asta îi stă în fire să facă și se lasă inspirată să scrie aceste rânduri. Afară plouă liniștit iar ea își aduce aminte de ultimele zile când, deși ai fost supărat, ai avut timp să fii drăgăstos ca un copil.

Aparențele Shoshonelului par să redea faptul că este rece, egoist și ironic. Cu toate acestea, pe lângă faptul că nu este deloc așa, trebuie să spun că știe să facă surprize romantice, fix când nu te aștepți (da, știu așa ar trebui să fie surprizele, însă Shoshonica nu prea le are cu acest gen de activități) – cafeaua de dimineață și un post-it delicios.

Ultima săptămână a fost atât cea mai stresantă din ultima perioadă pentru Shoshonica, cât și demonstrația că oficial a început vacanța de vară. O altfel de vacanță, una în care amândoi încep să își ia în primire responsabilitățile de “oameni mari”.

Mulțumesc că ai fost acolo pentru mine, trezit la ora opt AM.

Weekendul a fost marcat de un alt grătar, post ziua Americii, iar după, ai adormit imediat. Deși somnul nu ți-a fost unul liniștit, iar a doua zi te-am simțit recalcitrant, după aproape “patru sezoane”, Shoshonica își dă seama că tot ce ai nevoie este liniște.

Shhh…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s