Shoshonel si Shoshonica: S3Ep8

Soire a la maison

Sau mai bine zis cum se încheie încă un sezon din Shoshonel și Shoshonica odată cu povestea primei vizite a prietenilor lor în cuibușor.

“Love is patient, Love is kind, it does not envy; it does not boast, it is not proud.

It is not rude, it is not self-seeking, it is not easily angered, it keeps no record of wrongs.

Love does not delight in evil but rejoices with the truth.

It always protects, always trusts, always hopes, always perseveres.”

Cu ceva emoții și mult entuziasm din partea lui Shoshonel aceștia s-au pregătit sârguincios pentru a fi gazde. Primul eveniment de asemenea anvergură la ei în cuibușor venea pe nepregătite, nici măcar pahare nu aveau pentru toată lumea.

Odată ce au început pregătirile și după o ciondăneală în prealabil, tipică lor: aia trebuie așa, asta așa, știți voi, nu le mai rămânea decât să aștepte. Odată cu primii invitați și cu deschiderea vinului rosu, apele s-au calmat, iar conversațiile au început. S-a facut și un tur al cuibușorului, iar mai toată lumea a apreciat colecția lor de…

Dar noi ce mâncăm astă seară? Discutasem și despre asta înainte, cumpărăturile fuseseră făcute, iar bucătarul șef (nici unul dintre Shoshonei), ne-a uluit papilele gustative cu nici mai puțin de cinci feluri de pizza. Jamie Oliver who?

Muzică dată tare, mult fum, băutura, mâncare și conversație sunt cheile de succes ale unei seri urbane care s-a încheiat târziu după miezul nopții. Iar dacă este să luăm în calcul că a existat și o a doua vizită, înseamnă că Shoshoneii încep să se facă mari – miam miam lasagna.

P.S. Shoshonica speră că va plăcut și acest sezon, iar până la următorul cei doi protagoniști și-au adus aminte că mai sunt câteva camere în cuibușor care nu au fost botezate cu iubirea lor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s