Shoshonel si Shoshonica: S3Ep4

Shoshonel cel Strâmb

Shoshonica s-a obișnuit cu Shoshonel. Shoshonica s-a obișnuit cu Shoshonel în pat. Dimineața sau când se mai trezește în timpul nopții îl caută cu mâna. Când el nu este, ia în brațe o pernă și își imaginează că este spatele lui.

Lui Shoshonica nu îi este rușine să recunoască asta, patul pentru doi este făcut. Cu toate acestea Shoshonica nu trebuie mereu să-l caute pe Shoshonel, pentru că acesta îi invadează ocazional teritoriul orizontal.

Ea ține foarte mult la spațiul ei de felină, în care se poate întinde în voie pentru a-și face siesta. Shoshonel este mascul. Voi vă uitați la Discovery Channel? Nu, nu mă refer la “do it like they do it on the discovery channel”.

Vreau să spun că EL ar trebui să învețe să-i respecte EI spațiul. Nicio șansă și dacă stau să mă gândesc, lui Shoshonica i s-a făcut dor de dormitul lui strâmb, pe diagonală – chiar dacă dimineața se vaită de dureri de spate. Deh, după aproape două decenii și jumătate de existență încep pilonii să scârție.

Ce este și mai haios la Shoshonel când doarme peste Shoshonica? Atunci are somnul cel mai adânc, cu siguranța corpului ei cald lângă el.

Pe final de săptămână vă las cu un gând – nu vreți să mai scrie și Shoshonel din când în când?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s