Shoshonel si Shoshonica: S3Ep3

Prietenul imaginar și la Shoshonel acasă

Shoshonei Avatar
Make avatar

A mai trecut o săptămână făra că Shoshoneii nostri să-și dea seama. Timpul trece și astfel se scriu istorioarele. Se scriu cu drag și dedicație, chiar și când nu ai curent, este frig, iar bateria laptop-ului arată 70%. Mai este timp. Mereu este timp când vrei să faci ceva ce-ți dorești cu toată ființa ta.

Bine, Shoshonica este un pic melodramatică pentru că a terminat de citit o carte emoționantă. Care în plus, a și lăsat-o plângând. Shoshonel a zis că o să bată acea carte, pentru că a făcut-o pe a lui Shoshonica să plângă. Dar ce vina are cartea dacă Shoshonica este “una llorona”.

Azi este vineri.

Îmi doresc să dorm toată ziua. Shoshonica nu apreciază primăvara ploioasă, pentru că o face să intre la hibernat.

Am băut o cafea la micul-dejun.

Prietenul imaginar nu mi-a făcut față azi. Și-a luat câmpii, deși voiam să vorbesc cu el despre Shoshonel. Ei bine, atunci trebuie să mă ascultați voi.  Iar în cazul acesta, trebuie să dublez doza, nu? Pentru că voi sunteți reali. Dar shht! Nu-i spuneți lui asta, nu știe că este imaginar. Îl las să-și dea importanță.

Bun. Să ne întoarcem la realitate. Încă o zi dedicata rutinei și apoi weekendul.

Haideți de data aceasta să o facem cum trebuie.

Nu știu dacă Shoshonica mai are ceva de zis, e cam trist fără prietenul imaginar.

Totuși Shoshonica își revine repede, iar când vine vorba să povestească ceva, păzea!

De data aceasta Shoshonica o să vă povestească un pic despre o seară când ea a dormit la Shoshonel. Îi place în intimitatea lui. Îi place să-l vadă în locul în care se simte cel mai confortabil. Îi place că a putut să se uite prin garderoba lui, să vadă ce-i lipsește și să mai adauge la lista “de cumpărat pentru Shoshonel”.

E greu să faci cadouri bărbaților. Chiar trebuie să le știi măsurătorile, mai ales la cămăși. Ei nu au auzit de S, M și XL?

Îi plac noile lui șosete colorate. Da, da. Shoshonica i-a făcut cadou lui Shoshonel un set de shosețele colorate. Astfel se poate spune că și-a plătit datoria de când el, acum aproape un an și-a aruncat shosețica în foc pentru ea.

Un singur lucru vă mai spune Shoshonica. Că s-a emoționat tare când a văzut mândria din ochii Shoshonelului mai mare – adică tatăl lui Shoshonel, în timp ce îi arăta acestuia cum se face un nod la cravată. Shoshonica s-a simțit mândră că a putut participa la acest ritual bărbătesc.

Shoshonica iubește în weekendul acesta. Voi ce faceți?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s