Shoshonel si Shoshonica: S3Ep1

Shoshoneii se întorc și etichetează sexul

[nu este sfătuit vizionarea acestui articol de către minori fără acordul părinților]

Shoshoneii se întorc și de data asta speră să fie mai interactivi. Mai mult, aceștia vor încerca (Shoshonica adică), să se prezinte la datorie o dată pe săptămână, în fiecare zi de vineri de acum în colo, pentru ca toată lumea să intre cu zâmbetul pe buze în weekend. Asta după ce au citit despre o pățanie de-a lor.

Shoshonica stă în pat, cu laptopul în brate și se mai uită odată la ceas 1:30am – vrea să doarmă și nu poate. Așa că s-a lăsat inspirată de

„Dacă avem voce, să o folosim. Să spunem clar și răspicat când vrem să fim iubiți, ascultați, adorați sau fericiți.” (Corina Bratu, Shopping Report de martie)

și de Soko – take my heart, și a început să se gândească la sezonul numărul trei al Shoshoneilor.

Nu a durat mult și imediat și-a adus aminte de ceva care s-a întâmplat cu ceva timp în urmă. O să fie scurt și la obiect. Știați că produsele Knorr pot fi sexy?

Dacă sunteți familiarizați cu povestea lui Shoshonel și a Shoshonicăi, știți deja că pe aceștia îi încearcă mai mereu talentul în bucătărie. Iar dacă înainte făceau cu schimbul – într-o seară gătea el, în cealaltă ea, de data aceasta promit să facă cât mai multe lucruri împreună.

Fiecare cu câte un pahar de vin roșu în mână, se uită unul la altul și apoi la puiul – de care s-a ocupat Shoshonica și la cartofii curățați de Shoshonel. Sunt foarte mândri de ei și cum deja amețeala și relaxarea își arată capetele, încep să se sărute pasional.

Stop cadru!

Să ne întoarcem la gătit. Bun, deci cu toate alimentele pregătite, nu le-a mai rămas decât să desfacă o pungă magică de la Knorr, să amestece mâncarea cu delicat/condimente, să le bage în punga magică și după direct în cuptor.

Acum urmează partea haioasă a incidentului. Pentru că Shoshonel mereu trebuie să facă o trăsnaie, abțibildul de la punga Knorr a ajuns pe una dintre zonele sale erogene – ca să o spunem delicat (*wink wink*).

Timpul a trecut, mâncarea a fost degustată (puiul chiar se frăgezește în această pungă), iar după “desert” Shoshoneii au izbucnit într-un ras isteric – abtibildul Knorr rezistă și rezistă și rezistă și rezistă…

Nu, nu încearcăm să facem reclamă, ci să aducem un zâmbet pe buze.

Shoshoneii vă urează spor la gătit? Voi ce trăznăi ați făcut in bucătărie?

p.s. Shoshoneii pregătesc o surpriză – mulțumim Elenei Nicu.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s