Shoshonel si Shoshonica S2Ep8

Ménage à…cum?

Dacă tot am vorbit în ultima vreme despre Shoshonel și ale sale deficiențe, de data aceasta, o readucem pe Shoshonica în prim-plan. De curând, a noastră Shosh a fost răcită. Hapciu în stânga, hapciu în dreapta, un somn liniștit nu a mai avut de mult.

De multe ori nu putea să doarmă pentru că tușea și ca să-l lase pe Shoshonel să se odihnească se ridică din pat. Ca un somnambul mergea prin casă, mai ronțăia un cub de ciocolată, mai lua un shot de sirop de tuse, până se calma și se retrăgea la hibernat.

Într-o seară, după un moment de alint-în-doi, Shoshoneii și-au urat „noapte bună” și „somnic pufos”, gudurându-se ca să se încălzească. După care, partea delicată a cuplului nostru a purces în a lua un supliment naturist (nu vrem să sufere ficățelul), ca să doarmă și ea liniștită.

Zzzzz

De la atâta tușit și nopți nedormite, pe Shoshonica nu a surprins-o că iar s-a trezit – în gândul ei zicând vorbe, nu tocmai liniștitoare, la adresa suplimentului minune. S-a ridicat un pic, a văzut că Shoshonel nu era în dreapta ei și speriată și-a zis „Ce ciudat, nici camera parcă nu arată la fel. Eh, oboseala.”

Buimacă s-a ridicat complet din pat pentru că nu putea să adoarmă la loc, a deschis ușa și ca în poveștile cu „Alice, în Țara Minunilor”, a căzut undeva pe un alt tărâm. Totul părea atât de real și cum a noastră Shoshonică nu prea visează de felul ei, nu a realizat că pastila minune, a transportat-o într-un vis cât se poate de straniu.

Când s-a trezit iar, se simțea destul de odihnită și mai mult, era îmbrăcată într-o rochie din voal verde, lungă, cu spatele gol și trenă. Deși se simțea ciudat, totul o făcea să-i dea un sentiment de bine, de frumos și de liniște…până când a auzit vocea Shoshonelului.

„Ah ce bine că este și el aici, acum tabloul chiar este complet. Parfait, concluzionează ea zâmbind! (nu se poate ca un vis perfect să nu-i aibă pe Shoshonel și limba franceză.)

Îl caută repede pe Shosh, în timp ce profită de rochița ei care pare că dansează și îi dă un aspect dramatic de disperare. Începe să se panicheze că nu-l găsește, lasă un pic rochița și îl caută mai bine. Totul era verde pe acest tărâm (verdele este culoarea ei preferată sezonul acesta), de la rochița ei, până la ochii LUI.

Se reîntâlnește cu Shoshonel care zâmbește ciudat, acel zâmbet de „am pus eu ceva la cale, o să-ți placă, dar o să te și enerveze.” Oare ce putea fi?

Când se uită ea mai bine, vede în spatele „jumătății sale de portocală” (media naranja, pentru cunoscători – Shosonica citește „La isla bajo el mar” a Isabelei Allende, deci poate se lasă influențată) un pat cu baldachin ENORM cu lenjerie din saten, normal că verde.

Se uită la el și începe și ea să zâmbească. Se uită la pat și vede o femeie superbă, o brunetă cu părul negru și ochii deschiși la culoare. Shoshonica mereu s-a simțit un pic atrasă și de sexul ei. Pe bună dreptate, femeile sunt niște creaturi magnifice.

Se uită iar la al său Shoshonel și zâmbetului i se adaugă o mână dezaprobadoare în șold sau…poate…Aruncă iar o privire patului ca să ia o decizie și când colo acum acelei superbe brunete i s-a adăugat un alt specimen. De data aceasta al sexului puternic – un mulatru (is that politically correct?) cu părul creț ce părea că o așteaptă lasciv.

Se uită iar la Shoshonel, căruia încă nu i se dusese zâmbetul și pare să-i apară o bulă deasupra capului „Menage a un, deux, trois, quatre?”. Stai un pic, Shoshonica pare să se dumirească – asta poate să fie adevărul, visul meu sau am nimerit în visul lui Shosh?

Shoshonel o ia în brațe și aceasta se trezește. Deschide ochii ca să vadă că sunt în patul lor binecunoscut și că el este lângă ea. Hmm oare ar trebui să-i dea mai multă atenție conștientului ei sau poate fi conștientul considerat un alt TU?

Acestea fiind zise, poate găsiți voi un răspuns. Din păcate, se mai încheie un sezon din Shoshonel și Shoshonica, insă până la sezonul următor (asta dacă mă mai inspiră „muza mea masculină” – sună dirty!), nu uitați că acesta este un pamflet și spor la Shoshonit!

Moment publicitar – pe Shoshonei mâine o să-i găsiți la acest eveniment.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s