Shoshonel si Shoshonica S2Ep6

„Mai lipsește să te dai cu popoul de pământ”

Zilele trecute Shoshonica se uita, cu admirație, pe câteva site-uri dedicate masculilor și a găsit tot felul de lucruri drăgălașe – bine că a promis că nu o să mai cumpere niciodată online cu cardul.

Printre articolele cu bărbați bine îmbrăcați (și-a promis că o să arunce un ochi în dulapul lui Shoshonel să vadă ce îi lipsește, iar seara o să-i ia toate măsurile ca să fie sigură), a găsit și câteva idei despre relații. Normal că totul se rezumă la asta. Astfel gândul ei a fugit…

La cum Shoshonel face ca un copil când lucrurile nu ies cum vrea el (sau când trebuie să spele vasele). Cu toate acestea, în articol scria că pentru ca o relație să dureze mai mult trebuie să: vorbești mai puțin, să ai grijă cu kilogramele în plus, SĂ SPELI VASELE, să nu uiți – de parcă ai cum – să faci sex (pe principiul „fast and fun”) și să nu treci peste gândirea strategică „da iubita, mereu ai dreptate!”.

Normal că i-am arătat asta și lui Shoshonel, pentru că ori suntem o relație egală și modernă, ori nu mai suntem. Dar el imediat a început o discuție misogină, pe care nu am de gând să o repet aici. Câteodată chiar cred că, Shoshonică fiind, îmi fac prea multe probleme. Mai bine vă arăt ce am găsit și care intră direct în categoria „vreau pentru când o să mă fac mare”:

teaser: Shoshonel și „ceasul biologic” – nu e la ce vă gândiți voi!

Foto: Bspcn

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s