Shoshonel si Shoshonica S2Ep5

Ziua imaginară a lui Shoshonel

Putem să zicem că suntem într-un vis. Un vis unde Shoshonica este personajul principal într-o aventură pe cinste, poate chiar aventura vieții ei.

Shoshonica incearca să fie cât se poate de creativă când vine vorba despre cadourile pentru al ei Shoshonel. Până acum au fost aniversările relației lor, sărbătorile, ziua ei de naștere, însa acum urmează a lui. Concluzie: trebuie să facă sau să găsească ceva inovator pentru această ocazie mai mult decât specială.

Shoshonica este în mare pană de idei, a vorbit cu prietenii apropiați, a căutat pe Internet în lung și în lat, dar nimic. Ar vrea să-și înnece amarul, pentru un strop de inspirație, într-un pahar de vin rosu, delicios și demidulce. Așa i se aprinde un beculeț deasupra capului – ce poate să fie mai drăguț, simplu și unic, decât să găsească o sticlă de vin din anul în care s-a născut Shoshonel?

Hmm, chiar ar fi un cadou special.

Se pune ea pe căutat, dă câteva telefoane, îi mulțumește nășicului ei pentru pont și nu-i mai rămâne decât să pornească la drum. Din păcate cramele din țară nu au varianta delivery și mai îndrăznește lumea să zică că suntem maniaci cu tehnologia. Pff!

Shoshonica caută harta, da da harta, cu GPS-ul nu se prea înțelege, dar o să-l ia și pe el, cu cât mai „mulți”, cu atât mai bine. Însă, cu toate acestea, sigur nu se va folosi de Google maps pentru că ultima oară a dat erori și s-a pierdut împreună cu Shoshonel prin țară – nu că îi pare rău când se pierde cu el, dar acum trebuie să se descurce solo.

Ah Shoshonel? Shoshon? Shosho? Shosh?

Cramele Pietroasa, păzea, Shoshonica pornește la drum. Un drum cu peripeții pentru anul 1987.

Ca să facem un rezumat al drumului cu peripeții: probleme cu pornitul mașinii, parcat prost și ajuns fără ștergătoare, un bătrânel cumsecade a ajutat-o pe a noastră Shoshonica cu umflatul roții și cu îndrumări, parcat prost și ajuns cu mașina zgâriată, plouat și mers pe ceață (bine că Shoshonel a învățat-o cum să aprindă farurile de ceață), rămas fără apă pentru șters parbrizul, să nu mai spunem că de abia s-a întors Shoshonica, a mai avut motorină pentru câteva bucățele de pământ – și toate într-o singură zi, o săptămână nu mai iese din casă.

În final să zicem că s-a întors victorioasă și glumea că ce mai lipsea era să se împiedice să spargă sticl…

Acum mai vreți și teaser?!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s