Shoshonel si Shoshonica S2Ep2

Shoshonel dimineața în pat se cunoaște

Să nu credeți că o să vă dau prea multe detalii picante, sunt eu Shoshonica, dar țin la intimitate. Ce vreau să vă relatez acum, celor care încă mai citesc, sunt doar câteva fragmente din viața noastră și un pic despre cum evoluează o relație “normală”.

Shoshonel nu se trezește ușor dimineața. Procrastinează cu o voință de fier acest moment (cum ar fi să-și folosească aceeași voință și în alte scopuri, rămâne de povestit altădată), și de la închisul soneriei, până la trasul plăpumioarei peste cap, refuză ridicarea mlădiosului trup din pătuț.

Mai mult, are tendința să o tragă de mână pe adormita Shoshonica, peste el, ca ea să fie “the big spoon”google it.

Nu cred că lui Shoshonel o să-i placă că dau “din cuib” următoarele detalii, dar chiar este delicios un obicei de-l lui, de somnambul. Are momente noaptea, în somn, când o trezește pe Shosh un pic ca să-și bage mâna pe sub gâtul ei si să o tragă la pieptul lui, apoi se culcă la loc.

O ultimă chestie vă mai zic, promit – nu te supăra pe mine Shoshonel, are o pozitie de dormit, demnă de “Gânditorul de la Hamangia”. Glumesc, poziția acelei statui nu are nicio legătură cu a Shoshonelului (îmi plăcea cum sună), care doarme cu capul aplecat și cu o mână în bărbie. Dar dacă acel gânditor avea o femeie lângă el, să zicem că au măcar un lucru în comun.

teaser: Spune, Răsplătește, Ignoră

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s