Shoshonel si Shoshonica S2Ep1

Familii vs. Shoshonei

Uite așa începe un alt sezon cu cele două personaje, sezon în care Shoshoneii nostri s-au mai maturizat și au început să aibă activități de relație intrată în a doua jumătate a anului, dacă mă înțelegeți. Pentru început trebuie să știți că Shoshonica nu este tocmai obișnuită cu acest gen de activități, iar Shoshonel nu o prea înțelege și îi reproșează anumite lucruri.

Ea este de părere că toate lucrurile se vor întâmpla la timpul lor și nu este nicio grabă. Shoshonel sprijină această afirmație, dar când el vrea ceva și nu primește – păzea! Au fost mai multe întâlniri de gradul zero cu familia tânără și câteva cu “donatorii” de ADN, detaliile le veți afla cu puțină răbdare.

Acestea fiind zise și după titlul episodului, cred că v-ați dat seama că Shoshoneii și-au cunoscut familiile. Prima oară Shoshonica, cu greu, încet și timid a fost deacord să facă acest pas. Prima întâlnire a mers bine, chiar și cu Shoshonica care de abia vorbea, însă așa este la început, iar Shoshonel a înțeles-o și a fost acolo pentru ea, tinând-o de mânuță. După mai multe episoade de socializare, acum lucrurile sunt pe drumul cel bun.

Shoshonel pe dealtă parte, când a întâlnit familia Shoshonicei, s-a simțit în mediul lui, mai mult, a făcut și impresie bună. Tatăl ei a și glumit chiar, zicând că se vede în Shoshonel, pe vremea când era tânăr.

Shoshonel este foarte sigur pe el, carismatic și cu niște ochișori care cuceresc din prima clipă, de aceea nu înțelege timiditatea Shoshonicei. Mai mult, nu o înțelege și pentru că vede dincolo de ea, iar Shoshonica are multe lucruri frumoase de arătat.

La fel a fost și în cazul lui, după mai multe întâlniri, deja a fost “adoptat” de toți membrii familiei Shoshonicii. Mama ei tot vrea să-l hrănească, iar tatăl – să-l ia la vânătoare.

teaser: Shoshonel dimineața în pat se cunoaște.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s