Camera 2B: Codul la feminin Part II

Continuarea codului sexului frumos, reguli ce servesc atât  femeilor, cât şi bărbaţilor.

Fie că eşti femeie, barbat sau încă nu te-ai decis, acesta este o bucăţică de ficţiune, menită să stârnească măcar o grimasă. Este scrisă de o persoană a sexului frumos, care dacă este sinceră cu ea, poate să adere uşor la “bărbaţii şi femeile chiar par uneori, că sunt de pe lumi diferite”.

Les femmes code

17. Dacă prima regulă din cod se acceptă, atunci putem să trecem la nivelul următor. Este normal să ne pipăim prietenii apropiaţi, în special prietenii de acelaşi sex, fără să pară deplasat.

18. Nu este un must, ca femeile să meargă împreună la baie, dar să împartă un desert este chiar încurajat.

19. Atenţie ce bărbaţi admiri în faţa bărbatului tău, se acceptă o ocheadă pe furiş, dar ai grijă când şi în ce fel îi admiri prietenii.

20. Ne este permis să luăm, un pic, peste picior, doi masculi care împart o pungă de popcorn la cinema.

21. O femeie trebuie să-şi sprijine prietena dacă aceasta simte nevoia de schimbare, chiar şi în cazul în care nu este de aceeaşi părere.

22. O femeie ar trebui să ştie că aplicarea cremei de soare singură, dăunează grav imaginii. Ea se aplică cu mâinile delicate ale altei femei – în aşa fel încât să vadă toată lumea – sau cu cele înfometate ale unui bărbat.

23. Nu uitaţi veştile circulă repede, foarte repede şi de obicei alterate. Nu dezvăluiţi oricui secretele voastre sau ale celorlalţi (cu cine s-au mai culcat), doar de dragul bârfei, la o cafea.

24. Mare grijă cu bărbaţii care vorbesc urât despre foste în faţa noastră. Nu o să ne facă să credem că s-a terminat între ei, dacă ei încă mai au resentimente, şi oricum nu o să ne facă să îi respectăm. În curând, noi putem să fim fosta, şi nu ne-ar plăcea să se vorbească aşa şi despre noi.

(25. bro test code: ne place, din când în când, să gemeţi şi voi în pat.)

26. Dacă iubitul iese în oraş cu băieţii, este obligatoriu să ieşi şi tu să te distrezi.  Chiar dacă la el o să intervină gelozia şi sporirea comunicării tehnologice, făcându-l să nu se mai distreze la fel.

Cu această ocazie, lansez oficial invitaţia: aştept şi codurile voastre. 🙂

Reclame

Un gând despre &8222;Camera 2B: Codul la feminin Part II&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s