Camera 2A: Codul la feminin

Codul nescris al femeilor, acum „pus pe hârtie”, virtual vorbind, vine ca urmare a subjugării femeii ca gospodină, soţie şi mamă. Vremurile când o femeie ieşea de sub tutela tatălui, doar ca să intre sub cea a bărbatului, sunt de mult apuse sau nu?

Dacă bărbaţii au un cod al lor, “bros before hos”, de ce să nu existe unul şi al femeilor. Astfel au luat naştere următoarele.

Les femmes code

1. Este acceptat să admiri calităţile altei femei, într-un mod explicit, fără să fii considerată bisexuală.

2. Când te intreabă o persoană de sex opus ce ai, se acceptă sa spui „nimic”. În schimb, dacă o altă felină ţi se adresează, codul spune sa intrii cât mai adânc şi dureros în detalii.

3. Fă pace cu hormonii tăi, sunt ceea ce te fac vioaie şi neprevizibilă. Acestea fiind zise, învaţă să accepţi şi hormonii persoanelor de acelaşi sex.

4. Sunteţi sub nicio obligaţie de a spune adevărul atunci când este cerut numărul de parteneri sexuali.

5. Consideră-te un sculptor, iar bărbatul o bucată de lut. Înţelege ce vrei din asta, finalul trebuie să fie oricum o creaţie cu care poţi să trăieşti.

6. Nu uita cuvintele de aur: înăuntrul fiecărui bărbat, se află copilul mamei, care păşeşte pe lume cum ştie el mai bine.

7. Este normal să nu arăţi bine dimineaţa şi să nu te simţi atractivă, dar nu lua asta ca piedică pentru o partidă bună de sex.

8. Nu râde de bărbatul de lângă tine. Citeşte regula de mai sus – nr. 6.

9. Nu-ţi neglija prietenii atunci când intrii într-o relaţie, o să regreţi mult timp după.

10. A doua regulă de aur: învaţă să laşi de la tine. O să fii mult mai fericită şi asta nu înseamnă că nu ai personalitate sau că te laşi călcată în picioare.

11. Ai voie să iei peste picior, masculii care te întreabă „Şi ce aţi vorbit voi, ca fetele, dragă?”

12. Mai mult sex = mai multă mâncare

13. Să nu ieşi cu un bărbat, pentru că nu te-a anunţat de planurile sale, cu minim o zi înainte, este o mare prostie. Dacă vrei să ieşi – do it!

14. Este aprobat, până şi în zilele noastre pro-feministe, să accepţi că rolul tău este de femeie şi că nu le poţi face pe toate, singură. Mai mult, este de apreciat când într-o relaţie, membrii de sex opus, au rolul lor bine definit.

15. Este o lege importantă, ca atunci când o prietenă se face de râs – dansează, sub influenţa alcoolului, pe masă – să intervii: ori o salvezi, ori faci ca oile.

16. Este în AND-ul nostru să ne văităm de aspect. Lasă-ne, acceptă-ne, zâmbeşte şi dă din cap, mai ales dacă eşti femeie.

Ho’s code to be continued

Foto: Coperta unei carti Gossip Girl.

Reclame

Un gând despre &8222;Camera 2A: Codul la feminin&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s