Reality Shlog: Shoshonel si Shoshonica – Pilot

Interfonul sună, îl aude din sufragerie şi tresare. Se grăbeşte să răspundă, zâmbeşte şi îi creşte pulsul, a ajuns. Ştiind că este el descuie uşa şi îl aşteaptă cât se poate de provocator.

Înainte să apese pe clanţă, uşa tremură un pic şi se deschide. Intră ţanţoş şi serios, lasă cheile pe masuţa de la intrare fără să se uite spre ea ca după să-i arunce zâmbetul său cuceritor.

“La mulţi ani iubita.”

“La mai multe luni…”

Nici nu apucă să spună mai multe că deja îi inchide gura cu un sarut. O lipeşte pasional de perete, aruncă ce avea în mâna dreapta şi îi ridică piciorul ca într-o scenă de tango.

Încă nu-mi vine să cred ca noi, Shoshonel & Shoshonica am facut 6 luni. Parcă acum îl lăsam cu buza umflata într-un club. Nu glumesc, aşa pot spune că a început aventura noastră – pentru că niciunul dintre noi nu o lua în serios la început – l-am muşcat de buză şi am plecat.

Însă primul sărut, care mi s-a reproşat că l-am uitat, a fost altcândva. Ceva mai târziu, într-un parc.

Să vă povestim un pic mai mult despre noi? Pei contrar aparenţelor avem destul de multe lucruri în comun: cunoştinţe, şcoala generală, facultatea, viitorul, dar cred că mai important este de unde “Shoshonel & Shoshonica”.

Într-o locaţie din Vama Veche fiind, după o încălzire în prealabil cu alcool – majori amandoi – şi transpiraţi pe ringul de dans, Shoshonel o ia de mână pe Shoshonica şi se îndreaptă spre plajă. Luna plină se reflectă superb în mare şi cum este un pic frig, el o ia în braţe într-un cadru demn de cel mai comercial film posibil şi o sărută.

Dansează, vorbesc, râd, dar Shoshonicei tot îi este frig. Shoshonel, mascul cum este, vede un foc de tabără şi se îndreaptă cu Shoshonica de mână spre el. Drept bilet de intrare în gaşca celor care au descoperit focul era să-l ajuţi să “crească” aruncându-ţi o şosetă în el.

Shoshonel, cavaler cum este, nu avea cum să o lase pe ea să-şi arunce şoseta după ce că tremura de frig, aşa si le-a aruncat el pe amândouă. Sffrrrr se duc şosetele şi uite aşa am ajuns la denumirea de “Shoshonel & Shoshonica”. Pentru că sună mai bine decât “Shosetzel & Shosetzica”, deşi lui Shoshonel îi plăceau mai mult.

Şoşonul – este o încălţăminte impermeabilă, de iarnă, din cauciuc, care se poartă peste pantofi şi provine de la cuvântul fr. chausson „cizmuliţă”.

Vânt, frig, umezeală, Shoshonel & Shoshonica rezistă.

Teaser primul episod: Cine ce unde când cum de ce?

*shlog = show & blog

Reclame

2 gânduri despre &8222;Reality Shlog: Shoshonel si Shoshonica – Pilot&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s